Ben je ouder dan 18?

Using (...and cultivating) without consuming

Ca' del Bosco staat voor luisteren naar de natuur, voor haar de kans geven zich uit te drukken in elke vorm met de hulp van de mens, die optreedt als de beheerder van een buitengewone erfenis - het land gebruiken zonder het op te gebruiken. De Methode Ca' del Bosco resulteert in producten die hun identiteit alleen vinden door te investeren in het land dat ze voortbrengt, wat op natuurlijke wijze leidt tot de toepassing van biologische wijnbouw.
En dus is het de natuur die beslist. Ca' del Bosco helpt alleen een handje, want onze wijn bevindt zich al in de wijngaarden, net zoals Michelangelo's David zich al in het marmerblok van Carrara bevond. Natuur is kracht en wijn is de uitdrukking ervan: Maurizio Zanella en zijn familie zijn de bewakers van de overgang van kracht naar expressie.


A balance between tradition and innovation

Ca' del Bosco staat voor innovatie, in de zin van het vinden van de beste manier om de vormen van de Natuur (de wijngaarden) om te zetten in een vorm van Cultuur (wijn). Om te luisteren naar de realiteit en complexiteit van de natuur, investeert Ca' del Bosco in innovatie, onderzoek en technologie, zodat de kennis van de mens het potentieel van de bodem zal verheerlijken. Het wassen van druiven en het elimineren van het contact met zuurstof door middel van nieuwe, gepatenteerde methoden is precies het tegenovergestelde van het binnendringen van technologie in landelijke gebruiken: het betekent het elimineren van alles wat overbodig of kunstmatig is, wat ons begrip van het esthetische potentieel van onze gronden verstoort.
Technologische innovatie is slechts de term van vandaag voor wat we morgen traditie zullen noemen. Ca' del Bosco staat voor de moed om toe te geven dat als we een traditie respecteren, dat alleen is omdat iemand in het verleden moedig genoeg was om te innoveren.

Art and culture as valorization

Ca' del Bosco staat voor investeren in kunst, in de integratie tussen concrete materie en spiritueel bewustzijn. Een indrukwekkende coterie van kunstenaars, fotografen en schrijvers heeft met ons samengewerkt aan culturele en educatieve projecten, en het is onze hoop dat dit niet alleen zal doorgaan, maar zal uitbreiden.
We streven ernaar om het idee en de passie voor detail en de verdediging van schoonheid, het verhaal en de vertelling van de spirituele samenstelling van onze wijnen te animeren via alternatieve communicatiekanalen die de biodiversiteit en de lokale omgeving bevorderen, in lijn met een Ca' del Bosco sleutelwoord: eigentijds.

Ecology, ethics, education

Tot slot staat Ca' del Bosco ook voor investeren in ethiek, in een waardesysteem dat ons in staat heeft gesteld om een internationaal referentiepunt te worden zonder ooit de geest van de ondernemersvisie te vergeten die ons ertoe heeft gebracht om niet alleen wijnstokken te cultiveren, maar ook menselijke relaties: de mensen die bij Ca' del Bosco werken, onze sociale welzijnsprojecten en bovenal, niet alleen retorisch, een diepgaande opleiding in ecologische duurzaamheid en in het principe van Made in Italy.
Ca' del Bosco is het eindresultaat van een complexe alchemie tussen vakmanschap, handenarbeid en vertrouwen op de unieke voortreffelijkheid van Italiaanse producten. Het transformeren van deze productgerichte cultuur in een ethische bedrijfscultuur is de uitdaging waar we voor staan: projecten variërend van ecologie tot sociaal welzijn die een speciale plek als Franciacorta transformeren in een laboratorium voor het creëren van een betere toekomst, en die dienen als een showcase voor de internationale gemeenschap.

Filter results
Promoties
Exclusief
Categorie
Bottle Size
Appellatie
Type
Grape Variety
Year
Cru
1 tot 1 van 1 resultaten worden weergegeven

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuwste en beste uit onze wondere wereld van wijn.