Geboren in 1923 door Cavalier Antonio Viberti, werd de wijn op de markt gebracht onder de naam van het familierestaurant: Il Buon Padre. Lees meer..
Historisch label van de Viberti-familie, het vertegenwoordigt de essentie van Barolo in zijn meest klassieke en traditionele uitdrukking. Geboren in 1923 door Cavalier Antonio Viberti, werd de wijn op de markt gebracht onder de naam van het familierestaurant: Il Buon Padre. Antonio diende exclusief aan de tafels van de herberg, kort na het einde van de Tweede Wereldoorlog, Antonio begon te verkopen aan de klanten en klanten van de herberg zelf. Geboren uit de vereniging van Nebbiolo-druiven uit de wijngaarden van La Volta en Bricco delle Viole, is dit label vandaag op een afstand van bijna een eeuw het resultaat van de bekwame assemblage van 8 verschillende crus, opgenomen tussen de gemeenten Barolo, Monforte d 'Alba en Verduno. De druiven van verschillende oorsprong worden afzonderlijk geoogst en gevinifieerd. De geproduceerde wijnen worden gerijpt in vaten en vaten van Frans en Slavonisch eiken, die niet uitsluitend worden geroosterd; daarna worden de verschillende wijnen geassembleerd en enkele weken na botteling. De stijl wordt gekenmerkt door een frisse zuurgraad afkomstig van de hoogste wijngaarden, uiterst traditionele aroma's en een indrukwekkende structuur, maar met zachte en elegante tannines. De bedoeling van het bedrijf is om de perceptie van adstringerende tannines te vermijden, dankzij het gebruik van gecontroleerde fermentaties en niet te langdurige maceraties.
Geboren in 1923 door Cavalier Antonio Viberti, werd de wijn op de markt gebracht onder de naam van h..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen